Luxe treinen via reizen de munter

Reizen per trein is een unieke en veelzijdige manier van reizen. Er zijn tal van varianten mogelijk, gaande van één nachtje doorheen Europa met de befaamde Venice Simplon Orient Express tot meerdaagse, exotische luxetreinreizen door Azië of Zuidelijk Afrika. In sommige gevallen is uw treincoupé uw vaste verblijfsplaats tijdens de reis.

Luxe treinen via reizen de munter

Een rit met bijvoorbeeld de Venice Simplon Orient Express, de Royal Scotsman of Rovos Rail,... brengt je niet enkel tot rust door de tragere snelheid, maar laat je ook in de tijd reizen en genieten van de luxe en het raffinement van de jaren ‘30 en ’40, de tijd waar er nog in de verste verte geen sprake was van internet of smartphones. Het opgejaagde leven van de 21ste eeuw moest als het ware nog uitgevonden worden. Hierin schuilt de charme van deze relatief dure “luxe” treinreizen, eerder dan in het comfort aan boord. Dergelijke treinreizen zijn dus zowel letterlijk als figuurlijk “slow travel” te noemen.

Uit ervaring blijkt dat de juiste keuze van uw treinreis afhangt van het gewenste reiscomfort m.a.w. logeren in hotels of aan boord, in een privé of te delen couchette, het al dan niet beschikken over eigen sanitaire voorzieningen, de taal van de gidsen,...

Om u als toekomstig treinreiziger zo goed mogelijk voor te bereiden houdt Reizen De Munter er zich aan u correct te informeren over de verschillende keuzemogelijkheden en faciliteiten die er zijn. Enkel zo kunt u het programma kiezen dat het meest aan uw verwachtingen voldoet.

Luxe treinen via reizen de munter

Samen met onze partner Imagine Travel bieden wij volgende luxe treinen aan: The Venice Simplon Orient Express, The Royal Scotsman, Zwitserland per trein, Norway Rail & Sail Adventure, Tren Al Andalus, Costa Verde Express, El Transcantabrico Gran Lujo, Trans Siberian Railways, The Eastern & Oriental Express, The Rovos Rail en The Shongololo Express.

Interesse in deze luxe treinen, wandel dan gerust even binnen tijdens onze openingsuren , geef een seintje per telefoon op 052.48.00.12 of mail naar info@reizendemunter.be

Ook voor deze soort vakantie kan u rekenen op onze dienstverlening, tot snel , Eddy, Christel en Robin.