eigen wagen vakantie via reizen de munter

De autovakantie is terug van weggeweest. Je kiest voor de vrijheid van een vakantie met de eigen auto, zodat je kunt gaan en staan waar je wilt. Niet alleen ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor stellen en vriendengroepen (en nog eens milieuvriendelijker dan het vliegtuig ook).

Jij bepaalt zelf de reistijd en bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Bovendien bezoek je ook onderweg al allerlei bezienswaardigheden: je maakt stops wanneer jij wilt. Zo maakt de reis zelf al deel uit van je vakantie. Of je kiest voor een vast verblijf op één plaats. 

Een overzicht van welk soort eigen wagen vakantie's aansluitend: 

  • Als TUI agent zijn bieden wij natuurlijk het volledige gamma eigen wagen aan van TUI België en TUI Nederland. Maar wij beschikken ook over een beddenbank met meer dan 600.000 adresssen wereldwijd. Vraag er ons naar.
  • Op bijna alle bestemmingen wereldwijd bieden wij rondreizen met eigen wagen aan. Wij vergelijken het aanbod van diverse van onze leveranciers om u een zo passend mogelijk voorstel te doen. Mocht u iets verder van huis gaan bieden wij ook volledige pakketten aan met inbegrip van vluchten, huurwagen en logies.
  • U wenst zelf uw route uit te stippelen? Ook geen probleem. Wij zoeken de mooiste accomodaties in de door u gewenste regio.
  • Vakantiehuizen met of zonder privé zwembad, luxe hotels, waar ter wereld ook, wij maken u steeds het mooiste aanbod.

Maar het belangrijkste van al, wij nemen alle zorgen uit uw handen. Geen gedoe met onbestaande aanbiedingen en aftandse verhuringen. Onze leveranciers waken er samen met ons over. En dit alles onder strenge regels van de Belgische reisorganisatoren. Steeds gedekt door een verzekering insolventie.

Stuur ons gerust een mailtje op info@reizendemunter.be met een kleine omschrijving van uw wensen. Of wandel gewoon even binnen op kantoor of geef ons een seintje via telefoon 052.48.00.12. U zal merken dat praten over uw vakantieplannen wel kan helpen.

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen.

Het team van Reizen De Munter.