TUI Live Happy vakantiegevoel via Reizen De Munter - Tui Hamme
TUI Hamme - Reizen De Munter Bv

Ontdek uw Live Happy vakantiegevoelbij uw lokale

Tijd voor TUI. Tijd voor JOU. Laat uw mooiste tijd van het jaar starten bij Reizen De Munter.


Van 's werelds grootste toerismegroep ontvingen wij het  kwaliteitslabel   

" TUI AGENT".  Wij zijn bijzonder fier op deze erkenning.


Als enige officiële vertegenwoordiger van TUI in Groot Hamme helpen wij u dan ook graag met het zoeken naar uw beste vakantiebeleving en dit zowel in het  aanbod van TUI België als TUI Nederland.


Maar ook onze gekende partners die u verder op deze pagina kan ontdekken blijven wij aanbieden.

TUI agent is niet zomaar een label, het staat voor de betere samenwerking van ons kantoor met TUI België en onze duizenden TUI  collega's rond de wereld. Als professionals kennen wij de TUI concepten en manier van werken door en door.

Maar daar stopt het niet:


  • Wist u dat wij over een eigen permanent bereikbare klantendienst beschikken? U hebt geen wachtlijnen en wij kunnen  u persoonlijk  bijstaan bij een ongemak op uw vakantiebestemming?
  • Wist u dat u bij ons tot 3.000 euro in contanten kan betalen voor uw vakantie?
  • Wist u dat wij u ook de mogelijkheid bieden uw vakantiedossier te voldoen via bankcontact of overschrijving. 
  • Wist u dat wij geen commissielonen rekenen op eventuele terugbetaling na geformuleerde klachten? Wij staan u belangeloos bij en onderhandelen waar noodzakelijk.
  • Wist u dat onze klantendienst naar en van de luchthaven alleen onze eigen klanten naar de luchthaven of haven van vertrekt brengt. Dit op snelst mogelijke manier en met begeleiding op de luchthaven zelf?
  • Dit zijn slechts enkele van de voordelen waarvan u kan genieten bij Reizen De Munter. Breng ons een bezoek en ontdek zelf waar wij het verschil maken!

Onze medewerkers trachten  u steeds een voorstel te maken dat zo dicht mogelijk aansluit bij uw vakantiedromen. Zij bekijken ook steeds  het gamma van voor u misschien minder gekende specialisten. Een volledig overzicht van onze partners kan u vinden via [deze link]