Gratis parking bij Reizen De Munter Bv, Biezestraat 5,9220 Hamme, TUI reisbureau in Hamme

Binnenwandelen in het kantoor van Reizen De Munter Bv. is reeds een beetje aankomen op uw vakantiebestemming, hoe dichtbij of ver weg dit mag zijn.

Gelegen in de Biezestraat 5 te Hamme, een zijstraat van de N41 verbindingsweg tussen Dendermonde en Sint-Niklaas, bieden wij u bij Reizen De Munter tal van voordelen. 

Klanten die met het openbaar vervoer komen ( buslijn 91 en 92) hebben een halte op slechts 50 meter van ons kantoor. Voor de klanten die met de eigen wagen komen beschikken wij over een eigen gratis parking achteraan het kantoor. Fietsen kan u veilig stallen in onze eigen fietsrekken voor het kantoor. Of gewoonweg te voet, ook geen probleem, zelfs met uw huisdier bent u meer dan welkom bij ons.

Wist u trouwens dat Reizen De Munter Bv, als enig kantoor in de regio, het label van TUI Agent mag dragen? Wij staan dan ook dicht bij de grootste reisorganisator van België, TUI, wat voor u als klant niets dan voordelen heeft. 

Neem er onze volledige zelfstandigheid, familiale uitbating en pakken ervaring bij. Uw garantie voor een geslaagde en tot in de puntjes verzorgde droomvakantie. 

TUI reizen, TUI reisbureau, TUI last minute, Reizen De Munter Hamme

Ons label als TUI Agent geeft u garantie op service door onze diensten. Wij zijn ook volledig verzekerd tegen financieel onvermogen bij Amlin. Uw centjes zijn dus steeds veilig bij ons. 

Binnenwandelen kan u tijdens onze ruime openingsuren, van dinsdag tot vrijdag tussen 10.00 en 12.00. In de namiddag steeds tussen 13.30 en 18.00 uur. Zaterdag zijn wij doorlopend geopend tussen 10.00 en 16.00 uur. Maandag werken wij steeds op afspraak, deze kan u maken door hier te klikken

Zon- en feestdagen nemen we even rust. Maar ook dan blijven wij ter beschikking op onze permanente noodnummers +32471186545 of +32475783937. 

Naast het volledige TUI aanbod, trouwens tegen zelfde prijs als online maar met onze dienstverlening er gratis boven op, beschikken wij over een ruim aanbod van elk type reizen rond de wereld, dit individueel of in groep. 

Samen met onze belangrijkste partners, een overzicht kan u hier vinden, bieden wij alles in pakketvorm aan. Dit geeft u als klant 100% zekerheid rond uw reisplannen.

Of neem deel aan een van onze eigen groepen, dit steeds met beperkt aantal deelnemers. Voor 2023 zijn deze reeds volzet maar u kan deze reeds vinden voor 2024 door hier te klikken.

Reizen De Munter, eigen klantendienst naar en van de luchthaven aan voordelige tarieven.

Maar onze dienstverlening stopt niet bij vakkundig reisadvies, bereikbaarheid voor onze klanten, dit 24/7 op onze eigen servicenummers. 

Reizen De Munter Bv beschikt over een eigen klantendienst naar en van de luchthaven. Ook deze dienst is 24/7 beschikbaar voor onze klanten. Geen gedoe met overvolle parkings, fileleed en aanschuiven op de toegangsweg van de luchthaven. Meer info kan u vinden door hier te klikken.