Welkom bij Reizen De Munter!


Ook in 2024 bieden wij enkele Nederlandstalige groepsreizen aan in kleine groepen, steeds met persoonlijke begeleiding.

Ontdek samen met ons de mooiste bestemmingen en geniet van een unieke reiservaring. Bij Reizen De Munter staat persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal.

Boek vandaag nog uw volgende avontuur!

Reizen De Munter - Eigen begeleide riviercruise op de Douro 18 Augustus 2024

Begeleide reis naar het land van 1000 en 1 nacht.

07 maart 2024 vertrekken wij op ontdekking naar enkele van de Arabische Emiraten, zon gegarandeerd. Maar niet alleen dit. Wij stellen u graag een programma voor dat nergens op de Belgische markt te vinden is. Kleine groep, met extra's zoals de beste vluchturen voor een volledige beleving, Vip lounges bij het vertrek, inbegrepen bezoeken aan de hoogtepunten van Dubia en een cruise op één van de nieuwste MSC schepen. Waar wacht u nog op om mee te gaan?

Lees er alles over door hier te klikken!

8 Daagse Nederlandstalige rondreis Schotland.

12 juni 2024 vertrekken wij richting Schotland voor een 8 daagse ontdekking van deze bestemming. Schotland, Land van Lochs, Clans & Whiskey met Nederlandstalige begeleiding. Vertrekken doen we van aan het kantoor. Basis half pension is een belangrijke extra.


Lees er alles over door hier te klikken!

Reizen De Munter - Groepsreis Schotland Juni 2024
Reizen De Munter - Eigen begeleide riviercruise op de Douro 18 Augustus 2024

Begeleide riviercruise DOURO i.s.m Rivages Du Monde.

18 Augustus 2024 vertrekken wij op riviercruise naar de Douro in Portugal. Dit met een met maximum van 30 klanten en onder eigen begeleiding. Deze afreis is volledig Nederlandstalig, vol pension, dranken bij de maaltijden en alle excursies zijn inbegrepen. Een echte aanrader ..

Lees er alles over door hier te klikken!