Pure luxe via reizen de munter

Mag het iets meer luxe zijn voor u, ook dan bent u op het juiste adres bij Reizen De Munter. Het kan reeds beginnen bij de verplaasting naar uw bestemming. Lees meer op deze pagina.. 

vertrekken van op alle luchthavens via reizen de munter

Vertrekken is mogelijk van op bijna alle Europese luchthavens. Wij bekijken de meest comfortabele manier om uw eindbestemming te bereiken. Indien aangeboden heeft u, naast een priority check-in ook de mogelijkheid om te relaxen in één van de VIP lounges op de luchthaven van vertrek.

Wenst u te vliegen in business? Ook dat is mogelijk, zo reist u in stijl en alle extra comfort naar en van uw bestemming.

Aangekomen op uw bestemming zal u worden opgewacht voor uw rechtstreekse, meestal privé transfer, voor de verplaatsing tussen de luchthaven en de gekozen accomodatie. Wenst u echter een huurwagen, ook dit kunnen wij voorzien op de bestemming van uw keuze.

privé luchthavenvervoer via reizen de munter
top accomodaie via reizen de munter

Het allerbelangrijkste is natuurlijk uw accomodatie. Suite , juniorsuite, kamer met privé pool, paalwoning of villaverhuur. Wij bieden het gewenste aan. Waar ter wereld ook gaan wij op zoek naar de accomodatie die het best aansluit aan uw verwachtingen. Ook in uw maaltijdkeuze bent u vrij. Van logies alleen tot de meest complete all-in formule. 

Ook voor golfliefhebbers beschikken wij over een ruim aanbod. Samen met onze partners hebben wij  voor u enkele tophotels uitgezocht met optimale golffaciliteiten voor uw luxe golfvakantie. Of u nu beginnend bent of een veeleisende speler, deze resorts en hotels hebben voor iedere golfliefhebber de perfecte golfbanen.

golfreizen via reizen de munter
Pure luxe via reizen de munter

Op een luxe trein beleeft u het landschap op een heel bijzondere manier. Naast een uitzonderlijke keuken beleeft u de service van de beste hotels. Wij stellen de hoogste eisen aan de gekozen treinen zowel wat de kwaliteit als de prijs betreft, daardoor geniet u zorgeloos van uw reis op de sporen.

Bij Reizen De Munter vindt u de meest luxe cruisevakanties over de gehele wereld. In ons aanbod treft u een selectie van zee, rivier- en expeditiecruises naar de mooiste bestemmingen aan. Al onze rederijen en schepen zijn zorgvuldig geselecteerd op de hoogste kwaliteit en een uitstekend serviceniveau. Wij verzorgen graag uw reis in combinatie met een comfortabele vlucht, hotelovernachting(en) voor en/of na de cruise, aansluitende privétransfers en uw verdere wensen. 

Pure luxe cruises via reizen de munter

Natuurlijk is dit een beknopt overzicht van ons aanbod luxe vakanties. Heeft u een vraag te stellen of wenst u een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen kan u steeds vrijblijvend langs komen op kantoor tijden sonze ruime openingsuren. Of wenst u een persoonlijk gesprek? Dit kan best met Christel. U kan haar vinden op haar persoonlijk mailadres christel@reizendemunter.be .

Het team van Reizen De Munter staat natuurlijk volledig tot uw dienst en kijkt er naar uit u te mogen verwelkomen.