Startpagina

Welkom in de  virtuele wereld van Reizen De Munter, sinds 1996  ten dienste van onze klanten. En we blijven investeren in de toekomst. Soms met een ludieke actie zoals naar zomer 2020 toe.  

Een nachtje in eigen land, een autovakantie naar het zuiden, een strandverblijf in uw favoriete hotel. Of dacht u eerder aan een wereldreis of cruise waar u steeds van droomde? Een voor u persoonlijk samengestelde vakantie ? Het kan via ons. En steeds tegen de betere prijs kwaliteitsverhouding.

Wandel gerust even door onze wereld tijdens uw bezoek aan onze site. Wat wij aanbieden kan u vinden via de keuzebalk bovenaan. Mocht u op onze site uw gading niet vinden kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Ons aanbod is zo ruim dat het onmogelijk is alles te vermelden. TUI, VIP-Selection, Imagine travel, Silverjet, Rainbow, Travelworld, MSC Cruises, NCL cruises, Holland America Line, Sunny Cars, zijn slechts enkele van de partners waar wij dagdagelijks met samen werken. Of wij stellen u een aanbod voor uit een van onze bedbanken. 

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen, face to face in ons kantoor, online via onze TUI webshop, digitaal via mail of Facebook.

Het team van Reizen De Munter, Eddy, Christel, Robin en Doriƫnna helpen u graag om uw vakantiedromen om te zetten in een droomvakantie.

Welk type vakantieganger ben jij , klik hier en vertel het mij!
Klik hier voor een overzicht van het VTB-reizen aanbod via Reizen De Munter | TUI agent in Hamme |
Een stukje vakantie kado doen, steeds een leuke attentie om te geven of te ontvangen. Klik hier voor verdere info
Klik hier voor alle info over onze eigen begeleide cruise September 2020!
Klik hier voor een overzicht van het TUI tours aanbod via Reizen De Munter | TUI agent in Hamme |
Ontdek hier 10 goede redenen waarom u beter via ons op vakantie gaat !
Klik hier om deze cruise te ontdekken!
Maakt u graag een afspraak met onze medewerkers, klik dan hier!
Reizen De Munter | Meer dan TUI alleen | klik hier voor ons ander aanbod!