afspraak maken

COVID-19 heeft een sterke impact op onze dienstverlening. Ook wij weten soms geen antwoorden op de vele vragen die klanten ons stellen maar het team van Reizen De Munter blijft er voor gaan.

U kan vrij langskomen , maandag t.e.m. vrijdag doorlopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag doorlopend van 10.00 tot 16.00 uur. Zon- en feestdagen zijn wij gesloten. LET WEL!! Bij voorkeur op afspraak, dit oms in de mogelijkehid te stellen u zo veilig mogelijk te ontvangen en het aantal aanwezigen in ons kantoor tot een minimum te beperken. Dank voor uw bedrip.

Ook wij dienen de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen en passen deze strikt toe in het belang van de gezondheid van onze klanten en eigen medewerkers.  

Via onderstaande modules bieden wij u de mogelijkheid om zowel op kantoor als digitaal een afpsraak te maken. Maak er gerust gebruik van. Mocht het gewenste uur niet meer zichtbaar zijn is deze afspraak reeds ingenomen! U krijgt dan de melding " GEEN TIJD BESCHIKBAAR" .

U ontvangt een bevestiging per mail van uw afspraak. Dus hou ook uw spam in de gaten!

Mocht u echt niet in de mogelijkheid zijn langs te komen tijdens de vermelde uren kan u steeds een aanvraag doen om buiten de kantooruren langs te komen. Dit UITSLUITEND via volgend mailadres : afspraak@reizendemunter.be 

Het team van Reizen De Munter kijk er naar uit u terug te mogen ontmoeten!

( last update 11 april 2019 )