wereldreizen

U bent niet het type dat lekker languit geniet van zijn of haar vakantie op de mooiste stranden ter wereld. Maar juist iemand die de mooiste, meest adembenemende plaatsen wenst te ontdekken. Dit individueel of in groep, in internationaal gezelschap of met Nederlandstalige begeleiding. Pure luxe of simpele eenvoud.

Via ons kantoor bieden wij u diverse formules aan. Te veel om op te noemen. Op deze pagina stellen wij u graag enkele van onze collega's voor. Maar ook voor u die alles kant en klaar op maat wil bieden wij een oplossing : Lees verder ...

Eén van de interessante aspecten van een groepsreis is dat u ervaringen deelt met anderen. Unieke momenten, fascinerende vergezichten, interessante gebouwen, het verhaal achter het beeld.


Aspecten die door iedere deelnemer anders ervaren worden en stof bieden voor boeiende verhalen. 's Avonds bij een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn herbeleeft u, samen met uw medereizigers, de dag.


Er ontstaat een klankbord voor meningen, interpretaties en soms zelfs nieuwe inzichten. Die gezelligheid vindt u enkel in het gezelschap van gepassioneerde reizigers.


Mensen met een open geest en een gezonde nieuwsgierigheid naar nieuwe culturen en eeuwenoude tradities. Mensen met respect voor natuur en milieu. Mensen ook, die het leven omarmen en van elke dag durven genieten.


Bent u zo iemand ? Spring dan snel binnen in ons kantoor voor uw volgende VTB vakantie met onze extra toets er bovenop   !

TUI Rondreizen heeft een nieuw concept om reizigers een onvergetelijke rondreis te laten ervaren:


De rondreizen zijn deskundig begeleid in het Nederlands.De rondreizen laten reizigers kennismaken met de hoogtepunten van de bestemming.


De inbegrepen bezoeken zijn vervat in een reisschema met voldoende tijd en ruimte voor eigen initiatief.We bieden scherpe prijzen, alles inbegrepen (vluchten, overnachtingen, programma, uitstappen).De hotels waar de klant verblijft, zijn steeds centraal gelegen.


Deze programma's zijn aansluitend aan het VTB aanbod maar bieden in mindere mate de luxe tijdens de rondreizen en de diepgang van de VTB reisleiding.


Graag kennis maken met deze programma's?  Ontdek ze in ons kantoor waar wij ze graag persoonlijk verduidelijken.

Wie Afrika eenmaal bezoekt, voelt de drang er telkens opnieuw naartoe te trekken. In het hart van Afrika wacht het avontuur, de alomtegenwoordige zon, grote groepen dieren in savannes en nederzettingen waar etnische groepen volgens aloude tradities leven.


Laat je meevoeren door de unieke mix van Europa en het donkere continent. Ontdek de tropische eilanden in de Indische Oceaan met hun bountystranden, groene bergen of een uniek dierenleven. Afrika is de wereld in één werelddeel, maar dan een versnelling lager. Met zijn contrasten van oud en nieuw, blank en zwart, woestijn en regenwoud, nestelt Afrika zich voor altijd diep in je ziel.


Of voel je meer voor het betoverende Latijns-Amerika. Dit werelddeel staat symbool voor vriendschap, verbroedering en lange verhalen bij een mojito terwijl op de achtergrond son en salsa weerklinken. Ay corazón!


In de Caraïben lonken de parelwitte stranden. Op het vasteland treed je in de voetsporen van grote ontdekkingsreizigers op zoek naar mysterieuze beschavingen van de Maya's en de Inca's, koloniale steden, hoge bergtoppen en ongerepte natuur. Kikkers spotten in Costa Rica, weggeblazen worden door het bruisende geweld van de Iguazuwatervallen of gletsjers beklimmen in Patagonië. In Latijns-Amerika kan het allemaal.


Deze bestemmingen en zoveel meer kan je ontdekken in de nieuwe inspirerende gids van onze TUI collega's. Natuurlijk helpen wij u  graag bij het doornemen van deze inspiratiegids..

En daar sta je dan. Tientallen brochures en websites verder sta je nog steeds geen stap verder. Toch heb je een uitgelezen routing en bestemming voor ogen.


Ook daar bieden wij bij Reizen De Munter u een oplossing!


Uw vakantie op maat, voor "u" op maat gemaakt. Dit tegen prijzen die u niet kan bekomen via bookingssites zoals Booking.com of Expedia.


In onze offertes zijn steeds alle taksen, toeslagen BTW en eventueel maaltijdformules inbegrepen. Voor uw rondreis per eigen wagen bieden wij u steeds prijzen ALL IN verzekeringen aan via onze partner Sunny Cars.


Ga de uitdaging aan en vraag ons de prijs voor het door u gewenste reisprogramma. In tegenstelling tot de rechtstreekse aanbieders kan u ook steeds terugvallen op onze diensten. Deze service is gratis inbegrepen

Naast het op deze pagina vermelde partners beschikken wij ook over het progamma van Anders Dan Anders, Master Tours, Thomas Cook, Imagine travel, 7 plus en ga zo maar door.


Zoals eerder gemeld, veel te veel om op te noemen.


Wandel dus gerust even binnen in ons kantoor of maak gebruik van één van volgende mailadressen voor uw specifieke vraag:

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze wereld.