Silversea

Elegant en romantisch navigeren naar pittoreske bestemmingen in alle mogelijke luxe, dit is de doelstelling van Silversea Cruises. Deze rederij is eigendom van een Romeinse familie, trots en de basis van de typische Italiaanse gastvrijheid.

Hun kleine luxe schepen, bijna de naam privé-jachten waardig, varen tot in het hart van de steden, ideaal voor die kleinere kusthavens waar de meeste grotere cruiseschepen voor de kust moeten verankeren. Deze typische vloot volgt routes overal in de wereld met overnachtingen in sommige aanleghavens.

Het nieuwe schip, de Silversea Muse is met haar 596 gasten het grootste in de vloot. De verhouding personeel is bijna gelijk aan het aantal passagiers. Dit garandeert een persoonlijke service en attentie voor vele details. Elke passagier kan gebruik maken van een butler en een conciërgerie voor wensen aan land.

Alle suites zijn ruim, hebben zeezicht, soms een privaat terras.

Silversea schepen bieden ook een ruime keuze aan restaurants met vrije zitplaatsen, tafels voor twee en in een variatie aan internationale keuken. De excellente gastronomie is gecertifieerd dankzij een partnerschap met bekende chefs, lid van de prestigieuse vereniging Relais et Châteaux .

Silversea onderscheidt zich ook door zijn activiteiten : naast lezingen aan boord, organiseert het team bijvoorbeeld Zodiak activiteiten, duiken, snorkelen, wandelen en andere excursies in kleine groepen. Voldoende om zich onder te dompelen in de cultuur, het landschap en de woonsfeer van de regio's en dit met de hulp van deskundigen.

Wenst u graag de wereld van Silversea te ontdekken? Bekijk dan snel onderstaande film. Het nieuwste schip ontbreekt hier helaas nog. Vergeet zeker je geluid niet aan te zetten ....

"Travelling the world is relatively easy nowadays, but to do it in superlative luxury? This  can only be done with Silversea".

Aansluitend kan u de belangrijste verschillen met andere rederijen vinden:

Meer dan 900 bestemmingen op zeven continenten, waaronder ook Micronesië, de Galapagos eilanden, extreem Oostelijk Rusland en veel veel meer.

Kleine, intieme, schepen met een verhouding gasten/passagiers van bijna 1 op 1:


  • Silver Cloud en Silver Wind ( 296 passagiers / 222 bemanningsleden )
  • Silver Shadow en Silver Whisper ( 382 passagiers / 302 bemanningsleden )
  • Silver Spirit ( 608 passagiers / 412 bemanningsleden )
  • Silver Muse ( 596 passagiers / 411 bemanningsleden  )


Naast deze zes schepen beschikt Silversea ook over drie expeditieschepen:


  • Silver Explorer ( 132  passagiers / 117 bemanningsleden )
  • Silver Discoverer ( 120  passagiers / 96 bemanningsleden )
  • Silver Galapagos ( 100  passagiers / 78 bemanningsleden )


Laatst vermelde schepen  welke avontuurlijke cruises combineren, blijven  een verfijnde service en oog voor elk persoonlijk detail  aanbieden. Het handelsmerk van Silversea. verder op deze pagina kan u een film vinden  over deze expeditiecruises.

Ongeacht uw suite of bestemming beschikt u over een persoonlijke butler. Deze Silversea service wordt door de hele branche als de beste beschouwd.


Deze toegewijde butler heeft als opdracht u te verwennen met persoonlijke aandacht,  te zorgen voor elk detail en je te verwennen met efficiëntie en expertise.


Elke butler voor Silversea zorgt  ervoor dat geen enkele steen onberoerd gelaten wordt als het om je comfort gaat.


Als onderdeel van de Silversea-familie worden zij  aangemoedigd om buiten de gebaande paden te denken, zodat ze een speciaal tintje aan uw reis kunnen geven. Als je een feestje in je suite wilt hebben, regelen zij  de uitnodigingen, hapjes en drankjes.


Misschien heb je iets te vieren? Champagne voor iedereen! Een romantisch diner onder de sterrenhemel of ontbijt op uw balkon - beschouw het als gedaan.


Het is deze butlers een eer om een deel van de Silversea-familie te zijn. Gevuld met gepassioneerde individuen wordt deze standaard van service nergens anders aangeboden.


En dit steeds met een full all inclusive dienstverlening voor uw dranken en maaltijden.

Zoals de dienstverlening van Silversea wensen wij u als klant de meest volledige informatie bezorgen van deze cruise- maatschappij.    Het is namelijk onmogelijk om op deze pagina alle voordelen van Silversea op te noemen.


Als extra dienstverlening bieden wij u de mogelijkheid een vrijblijvende afspraak te maken met onze cruisespecialist Christel. Dit kan online via het afspraakformulier       via mail  op christel@reizendemunter.be of telefonisch op 052.480012.


Natuurlijk kan u vrijblijvend binnenwandelen in ons kantoor voor verdere informatie. Ontdek waar wij het verschil maken, ook voor dit soort cruises.


Met reislustige groeten van ons cruiseteam,  Christel, Robin en Eddy

Biezestraat 5  -  9220 Hamme

Tel.+32.52.48.00.12 - info@reizendemunter.be

Openingsuren kantoor [ klik hier ]

Laatste pagina update 04 mei 2018