Rondreizen met huurwagen

Smaragdgroen Lake Louise tussen de gletsjers en besneeuwde toppen van de Rocky Mountains.  Het uitzicht over de bossen en rivier vanaf de hoge Capilano Suspension Bridge. Vergeet ook een ontmoeting met een grizzlybeer niet. Bijna overal waar je komt tijdens de  rondreis word je omgeven door de natuurpracht van het befaamde gebergte. En toch is geen dag hetzelfde. Van wereldsteden naar bergdorpjes en van wijngaarden naar kraakheldere meren. Ontdek de maritieme sfeer van Victoria, het kosmopolitische Vancouver en de charme van Banff, Jasper en Whistler. En dat is nog lang niet alles. Hoeveel redenen zijn er nodig om een rondreis door Canada te boeken?

Onvergetelijk zijn de beelden van de wereldberoemde nationale parken Yosemite en de Grand Canyon. Aan de rand of bovenop een hoge rots verlies je elk afstands- en tijdsbesef. Dit laatste geldt vaak ook achter zo'n éénarmige bandiet in Las Vegas! Lukt het je om de jackpot eruit te slepen? Mogelijkheden genoeg om deze direct weer uit te geven... Bol van de hoogtepunten staan ook de stadstours door de populaire steden San Francisco en Los Angeles. Wie kent niet de Golden Gate Bridge en Hollywood?

En dat is nog lang niet alles. Hoeveel redenen zijn er nodig om een rondreis door de U.S.A te boeken?

Maar niet alleen op Canada en de Verenigde Staten bieden wij rondreisformules met een huurwagen aan.  Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Corsica, de Azoren, Zuid Afrika, Namibië, Bali en ga zo maar door. En wenst u niet zelf te rijden dan hebben wij op diverse bestemmingen ook formules met privé chauffeur. Oman en Sri Lanka zijn slechts twee voorbeelden.


Om ons in staat te stellen u een gepast voorstel te doen verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen en ons door te sturen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samen met u trachten onze medewerkers er  dan een " eentje om nooit meer te vergeten" vakantie van te maken. Volledig volgens uw wensen en vooropgesteld budget.

Biezestraat 5  -  9220 Hamme

Tel.+32.52.48.00.12 - info@reizendemunter.be

Openingsuren kantoor [ klik hier ]

Laatste pagina update 16 Augustus 2017