Citytrip van op het water

Citytrippen van de toekomst = niet langer tevreden zijn met een enkele stad !


De hipste manier om dit te doen is heel eenvoudig. Aan boord van een riviercruise. Een formule, misschien minder gekend in Vlaanderen, maar een echte hype in de ons omringende landen.

Riviercruises worden steeds succesvoller omdat hun ritme en hun aanpak meer en meer reizigers die op zoek zijn naar zingeving en rust weten te verleiden.


Deze transportwijze op het water maakt het mogelijk om zich onder te dompelen in de cultuur van een streek of een land.  Aan de oevers blijven de landschappen evolueren en ze bieden in alle rust kans tot ontspanning en kennismaking.


Dankzij hun menselijke afmetingen leggen deze schepen in de steden aan. Cruisepassagiers kunnen zo te voet hun bezoeken aan markten, terrasjes en monumenten afleggen. De maximale capaciteit van 100 tot 200 passagiers aan boord zorgt voor een warme en gezellige atmosfeer die aanzet tot keuvelen en ontmoeten.


Het ritme van een cruise nodigt ook uit om eens de oevers te bekijken en er het leven en de landschappen te bestuderen.


Een riviercruise zorgt voor een rustpauze in het dagelijkse leven, laat de tijd trager gaan en nodigt uit tot volop genieten!


Mytische, Franse, Europese of verre rivieren, ze hebben allemaal een romantisch tintje … en dat allemaal aan en vaste prijs. Wat inbegrepen is kan u vinden in volgend overzicht.


Deze manier van reizen kan niet alleen de moderne citytripper bekoren:  • Wist u dat u kan opteren voor een georganiseerde wandelcruise?


  • Wist u dat u op deze manier een heuse fietscruise kan doen?


  • Wist u dat het ook een aangename manier is om uw golfvakantie door te brengen?Bij Reizen De Munter zijn wij in de overtuiging door u, onze klant, deze manier van reizen voor te stellen een extra waarde toegvoegen aan ons vakantieadvies.

Wandel gerust even binnen in ons kantoor voor verdere informatie. Ontdek waar wij het verschil maken, ook voor dit soort vakantie's.


Met reislustige groeten van ons team, Christel, Robin en Eddy

( last update 12 April 2019 )