Reizen De Munter Bv - TUI Agent Hamme - Biezestraat 5 - 9220 Hamme

Om een zo ruim mogelijk aanbod van cruises aan te bieden werken wij hiervoor samen met Thalassa Cruises uit Oostende. Een bedrijf dat door jarenlange ervaring een veilige haven biedt, niet alleen aan onze klanten maar ook deze van nog 69 andere reiskantoren.

Maar niet alleen voor individuele cruises werken wij samen met hen, ook hun aanbod van Nederlandstalig begeleide cruises in beperkt gezelschap kunnen wij hen u aanbevelen.

= Nederlandstalig begeleide rivier- en zeecruises met meerder extra's.

Cruises met begeleiding

Tijdens de begeleide cruises van SelectTogether kunt u rekenen op de diensten van een ervaren, Nederlandstalige reisbegeleider. Hij of zij regelt de praktische zaken, maakt u wegwijs op het schip en vergezelt deelnemers tijdens de ‘excursies in de kijker’. Zo hoeft u zich om niets te bekommeren en enkel maar te genieten!In alle reisprogramma’s blijft er steeds voldoende ruimte voor vrije tijd en eigen initiatief. Kies uit een ruim aanbod begeleide zeecruises naar bestemmingen zoals Noorwegen en Dubai of ga mee op een begeleide riviercruises naar de Rijn, de Donau of de Douro. Klik even op de afbeelding hiernaast voor de digitale brochure.

Christel, onze cruise expert bij Reizen De Munter, geeft u graag meer advies rond deze programma's. Door hier te klikken brengen wij u graag naar de overzichtspagina van SelectTogether cruises. 

Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten.

Het team van Reizen De Munter Bv.