VTB-Reizen

Voor een reismerk dat ondertussen bijna 100 jaar bestaat is het belangrijk om steeds vernieuwend uit de hoek te komen, zonder de kernwaarden te verliezen eigen aan het VTB merk.


Het is immers belangrijk om u, de klant,
ieder jaar weer nieuwe inspiratie te kunnen bieden voor uw droomreis.


Wij hebben dit jaar daarom ook weer enkele nieuwigheden in ons aanbod, met als blikvanger de Galapagos eilanden in Ecuador en een absolute VTB nieuwkomer met Noord-Macedonië.


Door de samenwerking met moederbedrijf TUI kunnen we een aantal rondreizen op bestemmingen zoals Indonesië, India, China en West-Canada aan een heel scherpe prijs
aanbieden.

Waarom VTB Reizen?


1. Een evenwichtig en ruim aanbod:


Het resultaat van meer dan 95 jaar ervaring. Waarschijnlijk bieden wij in Vlaanderen het ruimste aanbod begeleide reizen aan. Groeien deden we gestaag over de voorbije 95 jaar. Elke reis uit ons aanbod is het resultaat van een bewuste keuze voor reisbeleving. U komt thuis met een mooi verhaal.


2. Kwaliteit is het ordewoord.


Maar de prijs mag de pret niet bederven. Als de kamer net is, de maaltijden verzorgd zijn en het programma interessant is, kan een reis als geslaagd beschouwd worden. Wij gaan echter een stap verder. Hotels moeten als ‘zeer goed’ ervaren worden en dit hangt echt niet alleen af van het aantal sterren. Bij de selectie van de luchtvaartmaatschappijen, de lokale medewerkers, het transport en de restaurants wordt steevast uitgekeken naar de beste prijs/kwaliteit. U betaalt geen eurocent te veel.


3. Prijzen alles inbegrepen?


Alles is misschien overdreven. Waar het ons om gaat is de reis in zijn essentie en niet de ‘toeters en bellen’. We voorzien die extra’s die u een meerwaarde bieden zoals: VIP-lounge en ‘fast lane’ (snelle veiligheidsprocedure) op de luchthaven van Zaventem, gereserveerde zitplaatsen in een hogere klasse (TUI fly & Brussels Airlines), betere maaltijden aan boord, bagageservice op de luchthaven en in de hotels (verre reizen), fooien voor gids en chauffeur, toegangsgelden voor bezienswaardigheden (verre reizen en sommige Europese bestemmingen), enz... Concrete informatie in elke prijstabel.


4. Ervaren en gemotiveerde reisleiding. 


Een goed reisleider is evenzeer een aangenaam reisgezel die zich bekommert om de dagelijkse beslommeringen. Voor een beperkt aantal rondreizen doen wij beroep op lokale reisleiders. Als ervaringsdeskundigen voor deze specifieke regio’s betekenen zij een extra toegevoegde waarde. Voor de Europese bestemmingen maken wij gebruik van een audiosysteem.


5. Een beperkt reisgezelschap.


Het is fijn reizen met een kleine groep. Het loopt allemaal vlotter en het is ook makkelijker om onderling contact te leggen. Afhankelijk van de bestemming telt het gezelschap 8 tot 25 deelnemers. Een klein gezelschap stelt ons ook in staat in kleinere, centraal gelegen hotels te overnachten. Een absolute meerwaarde. 


6. VTB Reizen is bereikbaar en aanspreekbaar.


Wij staan dicht bij u en zijn aanspreekbaar voor reis-info en praktische vragen. Via onze website kunt u ons de klok rond bevragen. Binnen de 24 uur mag u van ons een antwoord verwachten.


7. Gegarandeerde afreizen.


De afreisgarantie is voor veel van onze klanten een cruciale factor. We krijgen dan ook heel vaak de vraag of een rondreis reeds gegarandeerd is, of wanneer deze gegarandeerd zal worden. Omdat we beseffen dat dit een belangrijk element is bij de keuze van onze klant, hebben wij dit jaar de beslissing genomen om heel wat van onze rondreizen al van bij de start van het seizoen te garanderen. Ook hebben we bij veel van onze afreizen het minimum aantal deelnemers naar beneden gehaald zodat we ook hier sneller kunnen garanderen. Meer info over welke reizen reeds gegarandeerd zijn bij de start van het seizoen of welke we extra garanderen tijdens het seizoen, kan u steeds terugvinden bij Reizen De Munter - TUI agent in Hamme.


8. Reizen met respect voor mens en natuur.


Respect voor bevolking, cultuur en natuur zijn belangrijke pijlers bij het organiseren van onze reizen. VTB Reizen steunt op heel wat bestemmingen lokale projecten en levert zo een bijdragen tot een schonere wereld.


9. Een selectie van ervaren reisadviseurs.


Wens je advies in te winnen kom dan langs bij Reizen De Munter - TUI agent in Hamme. Bent u niet bekend met VTB Reizen of wenst u meer te weten over bepaalde bestemmingen dan zal een bezoek aan ons reiskantoor u nuttige informatie opleveren. Bovendien zorgt Reizen De Munter  er voor dat alle administratie vlotjes verloopt, uw reisformaliteiten (paspoort, visum…) tijdig aangevraagd worden en uw reisdocumenten correct afgeleverd worden. Ook tijdens en na uw reis kunt u bij ons terecht.


10... op 10!


Zo willen we uw waardering zien. Samen met Reizen De Munter leggen we de lat hoog. Een grote betrokkenheid en een passie voor het vak houden ons alert.


Reizen is een hobby, ze organiseren een beroep! Reizen De Munter zorgt voor een extra dienstverlening bij VTB-Reizen.


Wij verwelkom u graag in ons kantoor om verdere informatie te verstrekken rond de VTB brochure van het lopende jaar, of u de brochure te overhandigen. Natuurlijk kan u deze via onze site ook digitaal bekijken door een eenvoudige klik op onderstaande banner.


Christel, Robin en Eddy kijken er naar uit om de start te mogen zijn van uw volgende VTB reis.Klik hier voor de digitale versie van de VTB Reizen brochure 2020 en 2020-20021 via Reizen De Munter | TUI agent Hamme