TUI 2021 - Ontdek hier het volledig aanbod via Reizen De Munter | TUI Agent Hamme

Het is zo ver. Lancering zomer 2021 bij TUI

Niets dan goed nieuws vandaag, Pfizer zou een vaccin hebben tegen een van de ergste pandemieen van de laatste honderd jaar, Covid 19. De beurzen reageren goed, er waait een nieuwe wind in Amerika en daar zijn de vroegboekvoordelen TUI zomer 2021.

Alles opgelost dus. Laat ons hopen dat 2021 geen duplicaat mag worden van het rampzalige 2020. Laat ons samen hopen dat onze klanten terug kunnen reizen, beleven en genieten. Maar laat ons eerst samen gezond blijven zodat wij onze dromen kunnen verwezenlijken.

En we staan er klaar voor. Er is echter één groot probleem. Onze deuren zijn dicht, zeker tot en met 18 April 2021 door het reisverbod.

Hard voor ons, zelfstandige reisagenten, die het vooral moeten hebben van face to face contact met hun klanten. Wij die u en uw vakantiewensen het beste aanvoelen tijdens een persoonlijk onderhoud. Het gevoel van mens tot mens. Want praten helpt nou eenmaal.

Onze oplossing is eenvoudig. Maak een afspraak met ons via de afpraakknop op onze startpagina.

Wij ontmoeten u dan op de gewenste dag en tijdstip om uw vakantieplannen te bespreken. Zo zijn we in de mogelijkheid om iedereen op een persoonlijke manier te adviseren. Dank voor uw begrip.

En de vroegboekvoordelen van TUI? U kan deze op de duidelijkste manier vinden op de Tui site door hier te klikken.

Beste klant. Ook voor ons zijn het zeer moeilijke tijden, dat steken wij niet onder stoelen of banken. Koop lokaal indien mogelijk. Ook voor uw volgende vakantie. 

Dank u wel.