Aanbod 2020
Klik hier voor het volledige magazine!

2020, Een nieuwe aanpak in ons kantoor.


Voor de eerste maal lieten wij op meer dan 15.000 adressen ons nagelnieuw magazine "Samen onderweg naar uw volgende vakantie" bezorgen.


Een overzicht van wie we zijn en wat we doen, enkele top promoties, tips voor trips en een leuke vraag waar u een vakantiecheque van maar liefst €250 kan winnen.


Een antwoord op deze vraag kan u via onderstaand formulier indienen. Doe het voor 15 Maart 2020 want dan maken wij de winnaar bekend. 


Let op, per gezin aanvaarden wij slechts een deelnameformulier!


Heb je, omdat je niet woonachtig bent in onze regio, het magazine niet ontvangen kan u het vinden door op de banner boven deze tekst te klikken. 


Veel geluk alvast.

Doriënna stelde u een vijftal vragen rond het type reiziger dat u bent. 


Waren je antwoorden: Meest A:


Dan ben je de ontdekkingsreiziger. Geen luilekkere strandvakantie voor jou. Jij staat open voor een uitdaging en gaat op zoek naar avontuur tijdens jouw vakantie. Ook als er iets misloop is dit geen groot drama en zoek je meteen een alternatief.


Waren je antwoorden: Meest B:


Jij komt niet graag voor verrassingen te staan en jouw vakantie is dan ook van A tot Z uitgestippeld. Jij weet welke bezienswaardigheden je wil bezoeken en in welke restaurants je het beste kan gaan eten. Vergeet niet te relaxen, je bent tenslotte op vakantie.


Waren je antwoorden: Meest C:


Vakantie betekent voor jou rust en genieten. Een hele dag aan het zwembad liggen met een goed boek en een lekker drankje klinkt voor jou als muziek in de oren. Van stress en zorgen is er bij jou helemaal geen sprake.


Vul aansluitend je type en gegevens in en verstuur ons het formulier. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Mijn meeste antwoorden waren A
Mijn meeste antwoorden waren B
Mijn meeste antwoorden waren C
 
 
 
 
 

Door op de VERSTUUR knop te drukken zal uw deelname verzonden worden naar onze diensten!

Een dikke dank u wel en hopelijk tot binnenkort.

Met vriendelijke groeten van Christel, Doriënna, Robin, Eddy, Walter en Willy.