Welkom aan boord

Met onze belangrijkste cruisepartner , Classix cruises, nemen wij u op zaterdag 22 September 2018 mee aan boord van de belangrijkste rederijen uit ons aanbod.

 

Paul en zijn team mogen zich echte specialisten noemen. Samen met onze medewerkers zetten zij zich dagdagelijks in om uw cruisevakantie te optimaliseren.

Een andere cruisepartner, Cruise Selection, vertegenwoordigd door Sofie Freitag biedt de rederijen aan die u hiernaast kan vinden. Silversea, Cunard en Princess Cruises behoren samen met Star Clippers tot de toprederijen. Bezoek haar stand op onze cruisenamiddag en laat haar u overtuigen van hun aanbod. Misschien kan u wel gecharmeerd worden door hun aanbod riviercruises.

Niets dan voordelen wanneer u deelneemt aan een cruise op een klein gezellig schip. De intieme MS Berlin, met zijn 206 kajuiten, kan makkelijk kleinere havens bereiken maar biedt ook een ongeëvenaarde persoonlijke service en een tastbare rust en stilte. Een vernieuwd en uitgebreid gastsprekersprogramma en een vlotte bediening door ervaren, heel vriendelijk personeel zijn de redenen waarom zoveel reizigers kiezen voor een All Ways cruise. Jan en zijn team verwelkomen u graag op hun stand tijdens onze klantendag.

Wist u trouwens dat Reizen De Munter exclusief verdeler is voor All-ways cruises in de regio? Wist je trouwens dat Robin zeer recent de MS Berlin bezocht in Zeebrugge?

Met haar 40 jaar ervaring is CroisiEurope uitgegroeid tot de Europese marktleider op het gebied van riviercruises, dankzij haar vloot van 50 schepen. Als Europese maatschappij bij uitstek en zowel nationaal als internationaal erkend, neemt CroisiEurope u mee naar de mooiste plekjes om de rivieren van Europa en de wereld te ontdekken. Rijn, Donau, Mekong, Seine, Loire, Douro, Guadiana, Guadalquivir, Irrawaddy, Amazone, Yangtze, Chobe en vele andere stromen, rivieren en kanalen ... aan u om de bestemming te kiezen om de cruise van uw dromen te beleven, een combinatie van comfort en totale verandering van omgeving!

MSC Cruises is marktleider in Europa, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika en vaart het hele jaar door in de Middellandse Zee en de Caribbean. Seizoensgebonden vaart MSC Cruises ook in Noord-Europa, de Atlantische Oceaan, Cuba en de Franse Antillen, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, China, Abu Dhabi, Dubai & India. Voor veel van onze klanten is deze rederij een tweede thuis geworden voor hun jaarlijkse vakantie. Ontdek op de stand van MSC Cruises hun volledig aanbod en het voordeelpakket voor trouwe klanten.

Mogen wij u vriendelijk verzoeken onderstaand formulier in te vullen indien u aanwezig wenst te zijn op onze infonamiddag (niet verplicht) . Zo hebben wij een kleine schatting van het aantal aanwezigen.

 

In het kader van de nieuwe GDPR wetgeving zullen deze gegevens alleen gebruikt worden om de infonamiddag te organiseren en u verdere aanbiedingen rond cruises toe te sturen.

Door een eenvoudige klik op bovenstaand logo van Classix cruises krijgt u een overzicht van alle rederijen die zij aanbieden. Verder op deze pagina kan u nu reeds een vrijblijvende vraag stellen rond de door u gewenste rederij.

In eerste instantie gespecialiseerd in riviercruises, is de maatschappij voortaan ook aanwezig op de kanalen van Frankrijk, op de zeeën en de grote rivieren van de wereld, namelijk in Zuidoost-Azië en in Zuidelijk Afrika. CroisiEurope is de pionier in het aanbieden van cruises op de Loire en op de Elbe dankzij nieuwe schepen uitgerust met schepraderen: de Loire Princesse en de Elbe Princesse I en II. Het eten aan boord is bedacht door de chef van de chef-koks van CroisiEurope Alain Bohn, die gastronomische en geraffineerde verblijven garandeert.

Maart 2018 vertrok Christel voor een eerste groepscruise met onze klanten naar Dubai aan boord van de MSC Splendida. Ook voor volgend jaar plannen wij een nieuwe groepscruise.

 

Wij gaan opnieuw in zee voor onze tweede groepscruise die wij u graag op deze namiddag voorstellen. Het programma zal u reeds op voorhand kunnen terugvinden op een afzonderlijke pagina van onze website.

U merkt beste klanten, ook naar 2019 toe gaat Reizen de Munter de informatieve toer op. Deze infonamiddag is volledig gratis maar toch vragen wij u om organisatorische reden ons indien mogelijk uw aanwezigheid te melden.

 

Mocht u eventueel vragen hebben kan u deze reeds op voorhand stellen. Alles kan via onderstaand formulier.

 

Wij kijken er alvast naar uit u persoonlijk te mogen ontmoeten.

 

De teams van Reizen De Munter, Classix cruises, Cruise Selection, All-Ways Cruises, Croisieurope en MSC cruises verwachten u :

 

Zaterdag 22 September 2018 tussen 13.00 uur en 19.00 uur

 

Locatie - Feestzaal De Molen - Posthoornplein 6 A te 9220 - Hamme

 

(Via onderstaand plan kan u uw route naar de locatie berekenen - ruime parking is voorzien.)

 
 
 
Wij brengen vrijblijvend een bezoek tijdens de infonamiddag voor verder informatie.
Wij kunnen niet aanwezig zijn maar wensen op de hoogte gehouden worden van de cruisemogelijkheden.
 
Een zeecruise individueel.
Een riviercruise individueel.
Een zeecruise met begeleiding.
Een riviercruise met begeleiding.
 
 

Druk even op de verstuur button hiernaast om uw formulier te verzenden naar onze diensten. Hieronder krijgt u bij verzending een bevestigingsbericht.

Biezestraat 5 - 9220 Hamme

Tel.+32.52.48.00.12 - info@reizendemunter.be

Openingsuren kantoor [ klik hier ]

Laatste pagina update 01 Augustus 2018