7 Nachten Noorse Legenden

Een van de belangrijkste rederijen voor een bezoek aan de Noorse Fjorden is zonder enige twijfel Holland America Line, haven van vertrek, Amsterdam.

 

Met een vertrek uit Amsterdam sluit u dan ook een vlucht naar de vertrekhaven van uw cruise uit. Niet alleen een hele besparing op uw vakantiebudget, maar ook een reden waarom sommigen onder u niet gaan cruisen Meer bepaald vliegangst.

Niet alleen hun vertrekken uit Amsterdam maar ook hun klasse van schepen maken van deze cruise een onvergetelijke vakantie. De rederij honoreert de kwaliteit van haar meester-koks. Velen onder hen hebben eigen restaurants aan land en zijn trots om hun heerlijke gerechten in de verschillende restaurants aan boord aan te bieden, evenals de thema-bars. De schepen worden gewaardeerd voor de ruimte en het breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zelfs tijdens zeedagen zal men zich nooit vervelen op de schepen van de HAL ! Holland America Line wordt ook gekenmerkt door vaak langere routes, waaronder wereldreizen of specifieke regio's. Het schip kan soms 's nachts in bepaalde havens blijven om één van de vele bestemmingen beter te ontdekken.

 

De hier voorgestelde route zal in 2019 gevaren worden met het nieuwste paradepaardje van Holland America Line. De NIEUW STATENDAM , zoals de zeer recente KONINGSDAM schepen van de Pinnacle Class. Ontdek via de aansluitende video een beknopt overzicht van wat u aan boord kan verwachten.

Boek tijdig uw Holland Amercia Cruise en ontvang als extra het explore4 pakket gratis boven op uw cruiseprijs.

Boven op uw cruiseprijs in vol pension ontvangt u :

 

  • Een signature drankenpakket , dagelijkse limiet van 15 drankjes ter waarde van maximum $9 of meer dan 800 euro per persoon.

 

  • Eén Pinnacle Grill Dinner: Diner in een exclusief à la carte restaurant aan boord. Niet te versmaden!

 

Er snel bij zijn is dus de boodschap. Meer info rond deze cruisemaatschappij kan u trouwens vinden op de HAL stand tijdens onze cruise infonamiddag op zaterdag 22 September 2018 ...... lees meer

Om de grootste beleving van de naturpracht te ervaren tijdens uw cruise door de fjorden adviseren wij een balkonkajuit . ( zie foto hiernaast )

 

Natuurlijk kan u als klant kiezen voor een binnenkajuit, kajuit zeezicht of suite.

 

Aansluitend enkele richtprijzen per persoon op datum van vandaag.

Vermelde prijzen zijn steeds op aanvraag, afhankelijk van het beschikbare type kajuit. Ook per dek kunnen deze verschillen naargelang beschikbaarheid.

 

Wenst u een vrijblijvende prijsopgave kan dit door het aansluitend formulier in te vullen. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk met prijs en beschikbaarheid.

 
 
 

 
Graag prijs voor een binnenkajuit.
Graag prijs voor een kajuit zeezicht.
Graag prijs voor een balkonkajuit.
Graag prijs voor een suite.
 
 
 
Graag een voorstel voor een annulatieverzekering.
Graag een voorstel voor een reisbijstandsverzekering.
Graag een voorstel voor een annulatie en bijstandsverzekering.
 
Graag toevoegen aan uw offerte aub.
Wij wensen hier geen gebruik van te maken.
 

Druk even op de verstuur button hiernaast om uw formulier te verzenden naar onze diensten. Na het verzenden ontvangt u juist hieronder een bevestigingsbericht.

Biezestraat 5 - 9220 Hamme

Tel.+32.52.48.00.12 - info@reizendemunter.be

Openingsuren kantoor [ klik hier ]

Laatste pagina update 24 Juli 2018