TUI cruises

TUI Specialists heeft al even cruises in haar aanbod, maar voor het eerst pakt de specialistenafdeling van touroperator TUI nu ook uit met een eigen aparte nederlandstalige brochure waarin ze kant-en klare cruisepakketten zal aanbieden.

De minibrochure omvat verschillende pakketten waarbij vlucht en cruise worden gecombineerd, al dan niet met een korte pre-of after cruise stay in het land van vertrek.

Voor de winter gaat het over een cruise met de AIDA Prima in de Verenigde Arabische Emiraten (met vluchten van Emirates), cruises met MSC Opera en MSC Armonia (vluchten met TUI fly) om te kunnen relaxen in de Caraïben vanuit Havana of Miami (met pre-of post stay in Miami of Varadero) en een Nijlcruise aan boord van de M/S Royal La Terrasse waarbij de reiziger na zijn vlucht met TUI fly vanop het water de Egyptische cultuur kan opsnuiven.

Voor zomer 2019 staat er een cruise naar de Noorse Fjorden in de brochure met de MS Nieuw Statendam (Holland America Line) waarbij de busrit van en naar afreishaven Amsterdam ook in het pakket is inbegrepen (vertrekplaats bus @ Brussels Airport). Voor alle cruises zijn er meerdere afreisdata mogelijk.

Ontdek   aansluitend de volledige brochure. Klik even op een van onderstaande beelden voor een grotere versie:

Als TUI agent zijn wij het beste vertrouwd met deze cruises, aangeboden door onze collega's in Brussel .

Wenst u extra informatie rond deze cruises kan u vrijblijvend onderstaand formulier invullen. Druk even op verstuur en wij behandelen  uw aanvraag met de meeste zorg.

Of wandel gewoon even binnen tijdens onze ruime openingsuren, misschien best na afspraak op het nummer 052.48.00.12.

 
 
 
 

Biezestraat 5  -  9220 Hamme

Tel.+32.52.48.00.12 - info@reizendemunter.be

Openingsuren kantoor [ klik hier ]

Laatste pagina update 19 Mei 2018