Rondreizen
Klik hier voor de volledige brochure!

Altijd al gedroomd van een safari in Namibië of Zuid-Afrika, of liever op zoek naar de unieke cultuur van Azië in steden als Tokio, Beijing of Bangkok?

Ben je een natuurfanaat? Het aanbod gaat van gletsjers in Canada en Argentinië tot het tropisch regenwoud in Costa Rica. Maar ook dichterbij in Noorwegen,   Ijsland, Lapland of Ierland. Wat dacht je van de Azoren.

En het kan ook dichterbij: ga de Tsaren achterna op een unieke rondreis in Moskou en St-Petersburg. Of kies voor Spanje, Portugal of een van de andere bestemmingen in Zuid Europa.

Tijdens het TUI congres verleden jaar hadden wij een persoonlijk gesprek met Kim Meskens, directeur TUI Rondreizen. En zijn visie was heel duidelijk:

"Na onze succesvolle lancering vorig jaar hebben wij ons aanbod dit jaar grondig uitgebreid met heel wat extra bestemmingen. De missie blijft alvast dezelfde: wij willen onze klanten unieke rondreizen aanbieden, die door de scherpe prijs de wereld voor iedereen wat dichterbij brengen."

U kan enkele voorbeelden vinden onder " Rondreizen" in de menubalk.

Om ook u in de mogelijkheid te stellen dit buitengewoon voordelig TUI Rondreizen aanbod te kunnen ontdekken hebben wij het genoegen u uit te nodigen op de door ons kantoor georganiseerde info avond:

Donderdag 21 Maart 2019 - aanvang 19.30 uur. ( deuren open om 19.00 uur)

Afspraak in Feestzaal De Grote Napoleon - Posthoornplein 6 A - 9220 Hamme . Een ruime parking is voorzien via de ingang Strijderslaan. ( verder op deze pagina kan u een routeplanner vinden )

De toegang is volledig GRATIS maar door het beperkte aantal plaatsen (120) verzoeken wij u vriendelijk uw aanwezigheid te melden via het inschrijvingsformulier verder op deze pagina.

MET TUI DE WERELD ROND

Wat TUI Tours anders maakt dan het aanbod van andere collega's kan u aansluitend vinden:

1. FOCUS OP UNIEKE ERVARINGEN

Onze rondreizen zullen steeds de hoogtepunten en must sees van een bestemming combineren met lokale aspecten. Belevenis en duurzaamheid zijn immers waarden die de moderne reiziger hoog in het vaandel draagt.

Daarom hebben wij deze verwerkt in onze producten om tot unieke ervaringen voor de reiziger te komen. Zo gaan we picknicken op de Chinese Muur in Beijing, leer je salsa dansen tijdens onze reis naar Cuba en overnacht je in een Bedoeïenen tentenkamp in de Wadi-Rum woestijn tijdens onze rondreis in Jordanië.

2. REIZEN IN GROEP?

TUI Tours biedt geen klassieke groepsreizen. Onze missie is om het comfort van een groepsreis te koppelen aan ruimte voor privé-initiatief en flexibiliteit. Zo geef jij een persoonlijke toets aan de reis.

Concreet hebben wij in onze rondreizen vrije dagen voorzien en heel wat optionele excursies die bijgeboekt kunnen worden naar jouw keuze. Ook bieden we geen all-in formule aan voor maaltijden en heb je op heel wat bestemmingen de vrijheid om zelf te kiezen waar en wanneer je dineert.

Tenslotte zijn de strandverlengingen die we in enkele rondreizen aanbieden steeds op private basis. Op deze manier zijn onze rondreizen ook geschikt voor koppels of families die graag ervaringen delen, maar ook willen genieten van quality time en privémomenten tijdens de reis.

3. GEGARANDEERDE AFREIZEN.

De afreisgarantie is voor veel van onze klanten een cruciale factor. We krijgen dan ook heel vaak de vraag of een rondreis reeds gegarandeerd is, of wanneer deze gegarandeerd zal worden. Omdat we beseffen dat dit een belangrijk element is bij de keuze van onze klant, hebben wij dit jaar de beslissing genomen om heel wat van onze rondreizen al van bij de start van het seizoen te garanderen.

Ook hebben we bij veel van onze afreizen het minimum aantal deelnemers naar beneden gehaald zodat we ook hier sneller kunnen garanderen. Meer info over welke reizen reeds gegarandeerd zijn bij de start van het seizoen of welke we extra garanderen tijdens het seizoen, kan je steeds terugvinden bij je reisagent of op onze website.

4. FOCUS OP SCHERPE PRIJS.

Je zal merken dat wij heel scherp geprijsde rondreizen aanbieden. Maar dit gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Zo zijn heel wat elementen standaard inbegrepen, zoals alle vluchten en lokaal transport, de vermelde excursies en alle overnachtingen.

5. NEDERLANDSTALIGE REISLEIDING: “MEET THE GLOCALS”

Een bestemming ontdek je het best door de ogen van een expert ter plaatse die verder kijkt dan enkel maar de toeristische trekpleisters. Vandaar trachten wij ook om zoveel mogelijk gebruik te maken van lokale reisleiders. We willen er wel voor zorgen dat je steeds in het Nederlands terecht kan bij onze reisleider of bij ons 24/7 servicecenter.


Een woordje meer uitleg nodig over ons concept? Dan ontmoeten wij je graag tijdens ons infomoment in samenwerking met Reizen De Munter of dit jaar op een van onze unieke rondreizen!

Bent u graag aanwezig dan kan u volgend inschrijvingsformulier invullen:

 
 
 
 
 

Door op de VERSTUUR knop te drukken zal uw aanvraag verzonden worden naar onze diensten!

Bekijk via onderstaande kaart uw route naar feestzaal De Grote Napoleon -


Parking voorzien ingang Strijderslaan - Hamme

( last update 22 Februari 2019 )