TUI2018

Het is zover! De TUI vliegvakanties voor zomer 2018 zijn boekbaar vanaf 31/10/2017. Vanaf 03/11 wordt de verkoop dan volledig op gang getrokken en zijn ook de brochures beschikbaar Vroege vakantieplanners kunnen hun zomervakantie met afreis tussen 29/03/2018 t.e.m. 24/10/2018 boeken met interessante vroegboekvoordelen! Onderaan deze pagina stelle wij u graag 4 nieuwe bestemmingen voor, aangevlogen door TUI België zomer 2018.

ALS JE ALS KLANT DE VAKANTIE ELDERS GOEDKOPER VINDT, PAST TUI DE PRIJS AAN EN GEVEN ZIJ EEN EXTRA KORTING VAN

€ 50 PER DOSSIER: VLUCHT + VERBLIJF (VOOR VLIEGVAKANTIES)

 

VOORWAARDEN TUI LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

 

 • De prijsvergelijking moet gebeuren op basis van hetzelfde hotel, kamertype (*),maaltijdregime, verblijfsduur en dezelfde vertrekdatum en luchthaven, … kortom de reis moet identiek zijn. De kostprijs van eventuele bijgeboekte diensten van TUI moeten in mindering genomen worden.

 

 • De prijsgarantie dekt enkel een reservering van een pakketreis (vlucht + hotel, al dan niet vooraf samengesteld of op verzoek van de klant) waarbij de vluchten worden uitgevoerd door TUI fly (TUI Airlines Belgium NV) en Freebird.

 

 • Het moet gaan om een aanbod van een andere Belgische reisorganisator en moet gepubliceerd staan op een website (.be extentie) of in een brochure. Bijkomende publicaties (vaak eenmalige promoties, flyers, …) komen niet inaanmerking.

 

 • Als er gratis nachten zijn, is de prijsgarantie enkel van toepassing als die ook bijTUI geldig zijn. Het valt namelijk vaak voor dat de hotelier de promotieperiodes spreidt over de verschillende reisorganisatoren waarmee hij samenwerkt.

 

 • Als de prijsgarantie wordt ingeroepen na de boeking, kan de aanvraag enkel behandeld worden als er een print of bewijs wordt meegestuurd van de prijsberekening bij de andere reisorganisator met vermelding van de datum van prijsberekening die overeenstemt met de boekingsdatum.

 

 • Belangrijk: vanaf 91 dagen voor afreis vervalt het aanbod vervat in huidige brochure. Vanaf dan kan de prijsgarantie niet langer ingeroepen worden.
 •  

(*) TUI streeft naast een ideale prijs ook een zo comfortabel mogelijk verblijf na. Als een kamertype echt niet geschikt is voor meer personen dan het aan kan, kiezen wij ervoor om dit eerlijk te publiceren. Het spreekt vanzelf dat we ook geen prijsvergelijking kunnen maken als een andere reisorganisator hier minder principieel mee omgaat..

INDIEN DE GEBOEKTE VAKANTIE 4 WEKEN VÓÓR AFREIS NOG BESCHIKBAAR IS AAN EEN LA GERE PRIJS, DAN BETALEN TUI AUTOMATISCH HET VERSCHIL TERUG! GELDIG OP ALLE HOTELS.

 

ALS KLANT KAN JE JOUW TUIVAKANTIE MET EEN GERUST HART BOEKEN. KOMT JE ALS KLANT OP JOUW EERSTE KEUZE TERUG, DAN KAN JIJ BIJ TUI TOT 56 DAGEN VÓÓR AFREIS DE BESTEMMING GRATIS WIJZIGEN.

 

VOORWAARDEN TUI VROEGBOEKGARANTIE !

 

 • Geldig voor TUI Vliegvakanties zomer 2018 boekingen t.e.m. 09/01/2018.

 

 • De prijsgarantie houdt in: 4 weken voor afreis gaan we automatisch na of degeboekte pakketreis (zelfde bestemming, hotel, kamertype, vlucht, vertrekluchthaven,…) nog beschikbaar is bij TUI. Is dit zo, dan vergelijken we de TUI prijs van de reeds geboekte reis met de TUI prijs voor een nieuwe boeking op dat moment. Indien deze nieuwe prijs lager is, dan passen we de prijs van de boeking aan, en betalen we automatisch het verschil terug via ons kantoor..

 

 • 4 weken voor afreis betekent 28 dagen voor afreis; dus bijvoorbeeld: de klant vertrekt op 1 juli 2018, dan vergelijken we op 3 juni 2018 de prijs van de reeds geboekte reis met de prijs voor een nieuwe boeking van dezelfde reis.

 

 • Beschikbaar betekent onmiddellijk boekbaar; dit geldt dus niet voor boekingen ‘op aanvraag’. Heeft de klant gekozen voor het Fuel Protection Program (FPP), dan worden eventuele fuelaanpassingen na de boeking buiten beschouwing gelaten bij de prijsvergelijking (concreet: zijn er brandstoftoeslagen opgenomen in de nieuwe prijs, dan worden deze afgetrokken van de nieuwe prijs). De prijs die de klant betaald heeft voor het FPP wordt evenwel niet terugbetaald.

 

 • Bij wijziging van een dossier na boeking, wordt de prijsvergelijking gemaakt op basis van het gewijzigde dossier (aantal personen, kamertype, …), de wijzigingskosten blijven echter behouden.

 

 • Geldig op multicenter dossiers / niet geldig op hotel only en flight only dossiers, op zogenaamde ‘promokamers’ (meestal type 25), op rondreizen en cruises.

 

VOORWAARDEN TUI OMRUILARANTIE !

 

 • Geldig voor TUI Vliegvakanties zomer 2018 boekingen t.e.m. 09/01/2018. • Geldig op alle bestemmingen, eenmalig om te ruilen voor volledige reisgezelschap, wijzigen van de bestemming verplicht, tot 56 dagen voor afreis, 100% aan de nieuwe dagprijs (cancel-rebook), andere eventuele vroegboekvoordelen vervallen.

 

 

VAN THUIS NAAR ELKE BELGISCHE LUCHTHAVEN EN TERUG. ALS KLANT BETAAL JE HELEMAAL NIETS! ONZE PARTNER BILLO KOMT JE THUIS AFHALEN EN BRENGT JE VEILIG TERUG.

 

ALS JE ALS KLANT REIST MET EEN KIND TUSSEN 2 EN 14 JAAR, DAN KAN HIJ/ZIJ MISSCHIEN GENIETEN VAN ONZE FREE KIDS SEATS’

KORTING EN MAG HIJ/ZIJ GRATIS MEE OP VAKANTIE EXCLUSIEF LUCHTHAVENTAKSEN.

 

VOORWAARDEN GRATIS LUCHTHAVENVERVOER MET BILLO !

 

 • Geldig op het volledige aanbod vliegvakanties zomer 2018 (incl. paasvakantie).• Voor de eerste 5000 boekingen (OP = OP).

 

 • Enkel voor max. 3 personen per dossier, gecombineerd vervoer (4e, 5e... betaalt rechtstreeks € 12,50 per persoon per traject aan Billo).

 

 • Vertrek vanuit elk Belgisch adres, naar en van alle Belgische luchthavens, heen en terug.

 

 • Klanten die niet in België wonen: de klant betaalt € 25 per traject per boeking indien men maximaal 25 km van de Belgische grens woont.

De betaling gebeurt rechtstreeks aan Billo. Verder gelden bovenstaande voorwaarden.

 

 • Bij reservatie via ons kantoor kan u binnen ons verzorgingsgebied ook opteren voor luchthavenvervoer door onze diensten. Dit tegen en toeslag van 25 euro/traject. In tegenstelling tot het combivervoer met onze partner Billo verzorgen wij dan uw luchthavenvervoer. Zolang beschikbaar kan u ook genieten van de TUI Gratis luchthavenvervoer voorwaarden van 3 gratis personen per dossier.

 

VOORWAARDEN GRATIS KIDS TIJDENS DE SCHOOLVAKANTIES !

 

 • Dit vroegboekvoordeel geldt voor een beperkt aantal hotels en seats.Het is geldig voor afreizen tijdens de 1e week van de paasvakantie: van

30/03/2018 tot 08/04/2018 en de zomervakantie: van 29/06/2018 t.e.m. 26/08/2018. Maximum 1 kind per kamer.

 

 • OP = OP (2000 kinderen)

 

 • De gratis plaatsen op de vlucht zijn geldig voor 1 kind per kamer (2 t.e.m. 14 jaar) voor zover het kind ingeboekt wordt als ‘kind’ (wat mogelijk is als er ook door het hotel een kinderreductie gegeven wordt). Deze gratis plaatsen op de vluchten worden niet vermeld in deze brochure, en worden uitsluitend geafficheerd bij prijsopvraging of boeking.

 

 • De beschikbaarheid van de gratis plaatsen op de vlucht varieert naargelang het tijdstip van de boeking (m.a.w. geafficheerd op het moment van de boeking) en wordt bepaald door vraag en aanbod, waardoor ze te allen tijde kan wijzigen.

 

 • Bij wijziging van hotel, reisdata, bestemming, vlucht of luchthaven van vertrek/retour vervalt de oorspronkelijke gratis plaats(en) op de vlucht, en wordt op dat moment opnieuw berekend of we voor de klant zijn/haar kind(eren) een gratis plaats op de vlucht kunnen aanbieden.

 

 • Het kind verblijft gratis in het hotel volgens de aanduidingen over de leeftijd,kamertype en kamerbezetting in het prijzenboek bij het hotel naar keuze van de klant.

 

 • Geldig voor een beperkt aantal hotels.De klant betaalt enkel de luchthaventaksen en eventueel visum of toeristenkaart.Dit bedrag varieert naargelang de bestemming. Een baby ( jonger dan 2 jaar) betaalt een vaste kost voor de luchthavenafhandeling.

 

 

Er zijn vier nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het aanbod TUI vliegvakanties en VIP Selection zomer 2018. De twee eilanden Lesbos en Thassos vervoegen ons aanbod in Griekenland, ideaal voor een heerlijke strandvakantie. Ook de Caribische bestemmingen Aruba en Curaçao zijn nieuw voor de zomer, beide met vertrek uit Brussels Airport. In bijlage ontdek je de productfiches van deze nieuwe bestemmingen voor zomer 2018, met alle nuttige info over de bestemming en ons hotelaanbod.

Natuurlijk is dit overzicht slechts een beknopte samenvatting van het TUI aanbod promotie's 2018. Via het mailadres TUI@reizendemunter.be kan u alle vragen stellen rond het TUI aanbod in België en Nederland. Als TUI agent zijn wij het best geplaatst om u hierover verder te informeren.

 

Tijd voor TUI = Tijd voor het vakantieadvies van Reizen De Munter, TUI agent in Hamme

Biezestraat 5 - 9220 Hamme

Tel.+32.52.48.00.12 - info@reizendemunter.be

Openingsuren kantoor [ klik hier ]

Laatste pagina update 31 Oktober 2017

Belangrijke voetnoot:

 

De op deze pagina vermelde acties en vroegboekvoordelen TUI zomer 2018 zijn onderhevig aan aanpassingen doorgezonden door TUI België. De hier gepubliceerde vooraarden zijn ontvangen door onze diensten op 27 Oktober 2017 en vallen onder geen enkel beding onder onze verantwoordelijkheid bij onjuistheden.

 

Alle opmerking rond deze pagina kan u doorsturen naar webmaster@reizendemunter.be