All Ways Cruises

Het verlangen om te cruisen, is het verlangen om het land vanop de zee te ontdekken! Deze passie voor het cruisen zette Christel er toe aan om contact op te nemen met All Ways cruises en er een exclusief contract voor Reizen De Munter te bedingen, dit voor de Denderstreek. Klanten uit Hamme, Dendermonde, Zele, Temse, Waasmunster en Lokeren kunnen vanaf nu ook via ons kantoor het volledige aanbod van All Ways Cruises reserveren en zo genieten van onze extra service.


Wat maakt All Ways cruises nu zo anders dan de anderen?

  • Zowel op hun aanbod zee- als riviercruises ontdekt u via All Ways Cruises de ziel van de bestemming. Zorgvuldig uitgekozen excursies in verschillende moeilijkheidsgraden zorgen ervoor dat u dagelijks op verkenning kan gaan zonder steeds uw koffer in- en uit te pakken.
  • Genieten aan tafel terwijl de mooiste landschappen aan u voorbijglijden. Een top keuken is een garantie voor de lekkerbekken onder onze klanten.
  • Zowel overdag (tijdens het varen) als 's avonds kan u aan boord genieten van van een brede waaier aan activiteiten, deze kunnen verschillen van schip tot schip.
  • Een van de reden waarom klanten voor een All Ways cruise kiezen zijn de gespecialiseerde voordrachtgevers die hun passie met u willen delen.
  • Diverse zeecruises hebben ook een vertrek in Zeebrugge, een andere troef.


Wenst u meer te ontdekken van deze puur Belgische cruiseaanbieder? Dat kan door een vrijblijvend bezoek aan ons kantoor tijdens onze ruime openingsuren  of via mail op allwayscruises@reizendemunter.be . De brochures zijn beschikbaar in ons  kantoor.


Natuurlijk kan u ook het volledige aanbod van All Ways Cruises terugvinden op hun website www.all-ways.be .


Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen, hier op kantoor, of aan boord van een van de All Ways schepen.
( last update 10 april 2019 )

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.

Accepteren