Ponant

In 2019, meer bepaald van 15 tot 25 November, kan u inschepen aan boord van de Ponant Bougainville voor een reis met uitzonderlijke Belgische stemmen. Eén nooit eerder geziene muzikale cruise in samenwerking met de Koninklijke Waalse Opera !

Deze 11 daagse rondreis tussen Griekenland en Jordanië, zal worden aangevuld met buitengewone concerten en een masterclass van “Maître de Musique” José Van Dam, de eregast op deze cruise.

Deze culturele cruise met lezingen, op het ritme van concerten aan boord of aan wal, verzamelen muziekliefhebbers en artiesten rond hun gemeenschappelijke passie: de muziek.

Een privé-concert voor de bibliotheek van Efeze, de oversteek van het kanaal van Suez, de archeologische site van Mycene of het theater van Epidaurus zijn enkele hoogtepunten tijdens deze reis op het ritme van geschiedenis, cultuur en muziek.

De genodigden aan boord zijn allemaal ronkende namen in de muziekwereld. Een volledig overzicht kan u vinden door [HIER] te klikken. Wij verwijzen u door naar een pagina in het Engels, onze verontschuldigingen.

Naast deze uitzonderlijke cruise is deze rederij top op elk gebied. Aansluitend de voordelen:

Via onderstaande film kan u een mooi overzicht krijgen waar Ponant Cruises voor staan.

Ontvangt u graag extra informatie rond deze muzikale cruise of één van de andere routes van Ponant Cruises?

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

 
 
 
 

Zoals de dienstverlening van Ponant Cruises wensen wij u als klant de meest volledige informatie bezorgen van deze rederij. Het is namelijk onmogelijk om op deze pagina alle voordelen van Ponant op te noemen.

 

Als extra dienstverlening bieden wij u de mogelijkheid een vrijblijvende afspraak te maken met onze cruisespecialiste Christel. Dit kan online via het afspraakformulier via mail op christel@reizendemunter.be of telefonisch op 052.480012.

 

Natuurlijk kan u vrijblijvend binnenwandelen in ons kantoor voor verdere informatie. Ontdek waar wij het verschil maken, ook voor dit soort cruises.

 

Met reislustige groeten van ons cruiseteam, Christel en Eddy

Biezestraat 5 - 9220 Hamme

Tel.+32.52.48.00.12 - info@reizendemunter.be

Openingsuren kantoor [ klik hier ]

Laatste pagina update 17 mei 2018